Een storing melden 

Heb je geen verwarming of warm tapwater?

Wat vervelend, daar gaan we snel mee aan de slag!

Voordat je ons zo meteen belt om de storing door te geven, wil je eerst iets voor ons uitzoeken? Onze monteur wil namelijk als eerste weten of de storing alleen in jouw woning zit, of dat de rest van de buurt er ook last van heeft. Dan kan hij sneller op zoek naar de oorzaak van de storing en het voor je oplossen.

Verder is het handig als je antwoord hebt op de volgende vragen:

  • Hoe lang speelt de storing?
  • Brandt er een lampje op de afleverset of geeft de warmtepomp een storing?
  • Is de storing al eerder gemeld?

Wanneer meld je een storing?

Voordat je ons belt, controleer dan eerst of er toevallig nu onderhoud gepland staat in jouw wijk.

En controleer ook of iemand uit jouw buurt de storing al gemeld heeft. Als dat inderdaad het geval is, kan je op de website de voortgang van de storing volgen op de pagina 'Actieve storingen'.

Heb je geen acute storing of een vraag over het systeem? Dan mag je ons ook mailen op klantzaken@duurzaamopgewekt.nl of bel op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur naar 0344 – 750 270. 

 

Bekijk hier het storingsoverzicht

Storingsregistratie 

Warmteleveranciers zijn vanuit de ACM verplicht om een storingsregistratie bij te houden van storingen die langer duren dan 8 uur. Warmteklanten hebben recht op een vergoeding voor een storing als deze langer duurt dan 8 uur. Een warmteleverancier hoeft geen compensatie uit te betalen als de storing minder dan 24 uur duurt en het de eerste storing is in een jaar tijd. De verplichte storingsregistratie van warmte draagt bij aan de bescherming van de warmteconsument.

Storingsregistratie 2021 

Storingsregistratie 2022

Storing melden?

Geen probleem!
Duurzaam Opgewekt is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Bel 085 - 400 40 40

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.