Positieve energie voor Klooster Baptist in Rosmalen

Duurzaam Opgewekt neemt exploitatie Klooster Baptist in Rosmalen over

 

15 september 2023 – Geldermalsen & Rosmalen

 

Op 15 september heeft Duurzaam Opgewekt de exploitatie van Klooster Baptist overgenomen van Dubo Techniek. Deze overname omvat 138 appartementen dat is aangesloten op een collectieve wko-installatie. Duurzaam Opgewekt is verantwoordelijk voor het leveren van warmte, warmtapwater en verkoeling aan de appartementen van de Baptist. Als een bedrijf met veel ervaring in het optimaliseren van technische ruimtes en duurzame installaties, is Duurzaam Opgewekt vastbesloten om de energie-efficiëntie van het complex te verbeteren.

 

Op dit moment is het team van Duurzaam Opgewekt bezig met het verkennen van de bestaande installatie op zoek naar mogelijkheden om de energievoorziening te verbeteren en te verduurzamen. Dit gaat om zowel de technische optimalisaties als het monitoren van de installatie. Zo gaan we samen naar een nog groenere wereld!

 

Om de bewoners van Klooster Baptist op de hoogte te stellen van deze ontwikkeling, organiseerde Duurzaam Opgewekt naast alle schriftelijke communicatie ook een informatiemiddag. Tijdens deze bijeenkomst konden bewoners – onder het genot van een drankje en worstenbroodje – vragen stellen en hulp krijgen bij hun inschrijving bij Duurzaam Opgewekt.

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.