Duurzaamheid


Wij zijn iedere dag bezig met duurzaamheid. Maar dat wij duurzame installaties maken, maakt ons niet meteen een duurzaam bedrijf. Iedere dag kijken wij kritisch naar onze bedrijfsprocessen en proberen deze steeds een beetje duurzamer te maken.

Een aantal verbeteringen van de afgelopen tijd:

  • Sinds 2021 hebben wij ons ‘Fonds Energiegeluk’. Vanuit dit fonds doneren we aan maatschappelijke doelen. Zo willen wij ons steentje bijdragen aan hen die het écht nodig hebben. Daarom versturen we geen kerstgeschenken meer, maar doneren we dit geld aan ons eigen ‘Fonds Energiegeluk’.
  • Wist je dat veel bloemen worden gekweekt in gasverwarmde kassen? Niet zo duurzaam dus. Daarom geven wij sinds kort een boompje in plaats van een bos bloemen. Staat ook nog eens gezellig in de tuin of op het balkon!
  • Wij drinken 'eerlijke koffie'. Deze wordt CO2-neutraal geproduceerd en is Rainforest Alliance gecertificeerd. 
  • Steeds meer collega's verduurzamen hun huis of gaan zelfs helemaal van het gas af. En vaak met behulp van... collega's! 
  • Ons wagenpark bestaat voor meer dan de helft uit volledig electrische auto's. Ook de heftruck in de werkplaats is elektrisch aangedreven. 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.