Leverancier van 
positieve energie

Een toekomst waar je energie van krijgt?
Het kan!


Wij zijn Duurzaam Opgewekt, leverancier van positieve energie. We zijn enthousiast over de toekomst van energie. Samen verduurzamen we Nederland met energie-oplossingen die helemaal fossielvrij zijn. Zo zetten we techniek in om het leven van onze klanten comfortabeler en duurzamer te maken. We combineren onze ervaring in fossielvrije energietechniek met een klanttevredenheid waar je blij van word. 

Van ontwikkeling en realisatie tot geheel ontzorgende klantenservice. Duurzaam Opgewekt heeft alles in huis om jouw duurzame energieproject te maken en ondersteunen. Kantoor of woonwijk, complex of heel erg groot. Wij regelen het. 

Wil je ook 100% duurzame energie voor jouw project? Lokaal opgewekt én fossielvrij. We denken mee en gaan samen aan de slag. Zonder gedoe. Als je daar geen energie van krijgt!

Meer weten wat we voor jou kunnen doen? Ga dan naar een van de volgende pagina's:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.