Welkom in ons team

 

Bij Duurzaam Opgewekt kom je terecht in een team van gedreven aanpakkers. Een team dat voor elkaar klaar staat met collega’s met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. We weten elkaar te vinden als het nodig is. Fouten maken we samen. Successen boeken we samen. En we leren veel van élkaar. Kortom: samen uit, samen thuis.

Binnen onze open bedrijfscultuur is alles bespreekbaar. Er heest een fijne ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-mentaliteit, waarbinnen tijd is voor gezelligheid en een lolletje.

Dit krijg je van ons

  • Parttime werken: Daar doen wij niet moeilijk over! Er is voor iedereen mogelijkheid om parttime te werken. 
  • Groeien: Je kan meegroeien met ons bedrijf en de bijbehorende loopbaankansen.
  • Opleiding: Jouw opleiding wordt door ons volledig vergoed.

  • Werksfeer: Bij ons werk je samen in hechte projectteams en maken we tijd voor leuke borrels en uitjes. 

  • Materialen: Goed materiaal vinden wij belangrijk
  • Goed salaris: Je krijgt natuurlijk een goed salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en een goede pensioenregeling (PMT). 

Op kantoor lunchen we samen, met verse producten én gezellige klets. 

Op vrijdag sluiten we de week af met een biertje of een potje darten. 

 

We hebben verschillende jaarlijkse tradities, zoals de bouwvakbarbecue. 

Honger naar nieuwe techniek
Leergierige, gedreven en enthousiaste mensen zijn de sleutel voor onze duurzame successen. We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent en werkt met plezier. Daarom is er binnen Duurzaam Opgewekt veel aandacht voor kennis en opleiding. Iedereen krijgt bij ons de kans om zichzelf verder te ontwikkelen.

Jouw honger naar nieuwe technieken kan je bij ons naar hartenlust stillen! Want bij Duurzaam Opgewekt willen we voorop blijven lopen.

Vind hier jouw nieuwe baan

Samen verduurzamen we Nederland met energie-oplossingen die helemaal fossielvrij zijn. Zo zetten we techniek in om het leven van onze klanten comfortabeler en duurzamer te maken. Daar krijgen wij energie van, jij ook? Dan zijn we een match made in Geldermalsen.

Enthousiast gemaakt? Wacht dan niet en vindt de vacature die bij jou past.

Ontdek alle vacatures 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.