Ga je verhuizen?

Leuk om kennis te maken!

Ga je verhuizen van of naar een woning met een energiesysteem van Duurzaam Opgewekt? Op deze pagina lees je wat je moet doen.

Welkom bij Duurzaam Opgewekt. Wij zijn jouw nieuwe energieleverancier. Dat betekent dat jouw woning is aangesloten op een van onze duurzame energiesystemen. Dat werkt misschien net even anders, maar geeft dezelfde energie!

Leverancier van positieve energie

Het positieve verschil? Duurzaam Opgewekt zorgt ervoor dat jouw woning aangenaam is zonder schadelijk te zijn voor het klimaat. Onze energie is namelijk vrij van fossiel en vrij van afhankelijkheid. Zo draag je jouw steentje bij terwijl je gewoon geniet van verwarming en verkoeling. Dat voelt dubbel goed!

Meld aan en geniet

Jouw woning maakt gebruik van een collectief energiesysteem voor warmte en koude. Dat betekent dat je niet kunt kiezen wie je energieleverancier is, maar dat je wel meteen gebruik maakt van 100% duurzame energie. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aanmelden. Dat kan gemakkelijk via onderstaande link. Kies jouw woonplaats of appartementencomplex en klik op 'Een inhuizing doorgeven'.

 

Meld je aan

Ik ga verhuizen

Als je gaat verhuizen, dan moet je je afmelden bij Duurzaam Opgewekt. Dit kan je snel en gemakkelijk doorgeven via mijnDuurzaamOpgewekt. Kies jouw woonplaats of appartementencomplex en klik op 'Een uithuizing doorgeven'. 

Vergeet niet om de nieuwe bewoners erop te attenderen dat zij zich bij Duurzaam Opgewekt moeten aanmelden. 

Een verhuizing doorgeven

Storing melden?

Geen probleem!
Duurzaam Opgewekt is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Bel 085 - 400 40 40

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.