Leverancier van 
positieve energie

Leverancier van positieve energie

Wij zijn Duurzaam Opgewekt, leverancier van positieve energie. We zijn enthousiast over de toekomst van energie. Samen verduurzamen we Nederland met energie-oplossingen die helemaal fossielvrij zijn. Zo zetten we techniek in om het leven van onze klanten comfortabeler en duurzamer te maken.

Veelgestelde vragen

Jouw kantoor of bedrijfspand is aangesloten op een collectief energiesysteem voor warmte en koude. Dat betekent dat je niet kunt kiezen wie jouw energieleverancier is, maar wel dat je meteen gebruikt maakt van 100% duurzame energie. 

Het positieve verschil? Duurzaam Opgewekt zorgt ervoor dat jouw woning aangenaam is, zonder schadelijk te zijn voor het klimaat. Onze energie is namelijk vrij van fossiele energie en vrij van afhankelijkheid. Zo draag je ook - zonder moeite - een steentje bij aan een betere wereld, terwijl je er warm bijzit. Dat voelt dubbel goed!

Na jouw inschrijving bij Duurzaam Opgewekt ontvang je een leveringsovereenkomst met daarin de huidige tarieven. Ieder jaar worden de tarieven geïndexeerd. Je ontvangt hierover altijd, aan het begin van het jaar, een e-mail van ons met de nieuwe tarieven. 

In de Warmtewet wordt onderscheidt gemaakt tussen groot- en kleinverbruikers. Je bent grootzakelijk wanneer je een aansluitcapaciteit* hebt groter dan 100kW. En je bent kleinzakelijk wanneer je een aansluitcapaciteit hebt kleiner dan 100kW. 

Kleinzakelijke gebruikers krijgen per maand een voorschotfactuur.

Grootzakelijke gebruikers krijgen een maandelijkse factuur op basis van werkelijk verbruik. 


* De aansluitcapaciteit vind je op onze factuur of staat in je leveringsovereenkomst. 

Heb je een vraag over een factuur? Dan kan je deze het beste sturen naar klantzaken@duurzaamopgewekt.nl. Je kan ook op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur bellen naar onze Klantenservice: 0344 - 750 270. 

Dat is niet de bedoeling! Je kan 24/7 contact met ons opnemen om een storing te melden via 085 - 400 4040.  Kijk voordat je belt of er geen werkzaamheden gepland zijn of de storing als is aangemeld. 

Wil jij ook 100% duurzame energie voor jouw project?

Lokaal opgewekt én fossielvrij.

Van ontwikkeling en realisatie tot geheel ontzorgde klantenservice. Duurzaam Opgewekt heeft alles in huis om jouw duurzame energieproject te realiseren en te ondersteunen. Groot complex, kantoor of woonwijk. We regelen het.

We denken mee en gaan samen aan de slag. Zonder gedoe. Als je daar geen energie van krijgt!

Onze laatste projecten

Storing melden?

Geen probleem!
Duurzaam Opgewekt is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Bel 085 - 400 40 40

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.