Energie voor
nieuwe collega's

Vol positiviteit op zoek naar jou


Ben jij die aanpakker of verduurzamer die met ons wil meewerken aan een toekomst waar iedereen 100% duurzame energie krijgt? Solliciteer dan gelijk en sluit je aan bij ons team.

Wij zijn Duurzaam Opgewekt, leverancier van positieve energie. We zijn enthousiast over de toekomst van energie. Samen verduurzamen we Nederland met energie-oplossingen die helemaal fossielvrij zijn. Zo zetten we techniek in om het leven van onze klanten comfortabeler en duurzamer te maken. Daar krijgen wij energie van, jij ook? Dan zijn we een match made in Geldermalsen.

Nieuwsgierig gemaakt? Wacht niet en klik dan meteen door naar onze vacatures.  

Bekijk onze vacatures

Met plezier werken en groeien

Ons werkplezier bestaat uit samen groeien en positieve verandering realiseren. Dat is voelbaar in alles wat we doen. Of het nu om de prettige werksfeer of onze gedeelde passie voor ons vak gaat. Met een persoonlijk groeiplan helpen we elkaar om stappen te zetten in je duurzame carrière. Welke kant dat ook op is. Door te denken in kansen en heel veel mogelijkheden halen we er samen alles uit. 

Onze werksfeer

“Als monteur krijg ik van ieder project de hele installatie van A tot Z mee. Dat maakt mijn werk niet alleen super afwisselend, ik leer er ook ontzettend veel van. Binnen Duurzaam Opgewekt zeggen we altijd: “Als je een handige jongen bent, kun je alles leren.” Naast dat we geregeld cursussen en trainingen krijgen, leren we vooral heel veel van elkaar, want geen vraag is te gek. De collega’s zijn super en ik hoef niet te wachten tot een functioneringsgesprek om iets bespreekbaar te maken. Door de fijne werksfeer, de open bedrijfsstructuur en de afwisseling in mijn werk, stap ik met plezier ’s morgensvroeg mijn bus in.”

Jacco - monteur

"Toen ik bij Duurzaam Opgewekt terecht kwam, voelde het meteen als een warm bad. Ik heb geen technische achtergrond, dus je stelt nog wel eens een vraag. Maar geen vraag is te gek en iedereen is bereid elkaar te helpen. 's Middags met elkaar lunchen en vrijdag de week afsluiten met een biertje... die gezelligheid had ik wel gemist bij mijn vorige werkgevers! Het gaafste aan mijn werk vind ik het meebouwen aan de groei van Duurzaam Opgewekt. Ook vind ik het leuk dat ik kan bijdragen aan onze missie: duurzame energie toegankelijk maken voor iedereen. Uiteindelijk speelt communicatie een hele grote en belangrijke rol in de energietransitie."

Sanne - communicatiemanager 

“Duurzame energie past me heel erg goed. Techniek blijft altijd veranderen en duurzame energie heeft de toekomst. Het is fantastisch om mensen warmte te leveren op een schone basis. We werken echt met een mooie groep mensen en kunnen met elkaar lezen & schrijven. Af en toe ouwehoeren hoort er ook gewoon bij, dat kom ik maar weinig tegen. Je bent absoluut geen nummer en dat zie je bij de grote bedrijven wel vaak gebeuren. Ik heb het hier echt naar mijn zin.”

William - technische beheerder

“Ik werkte voorheen bij een bedrijf gespecialiseerd in hekwerken. Jacco, een vriend van de dartvereniging, vertelde over zijn werk bij Duurzaam Opgewekt. En dat klonk wel interessant… Op een zaterdag ben ik met Jacco mee geweest om een wko-installatie van dichtbij te bekijken. Ik was meteen enthousiast en kort daarna ben ik aan de slag gegaan bij Duurzaam Opgewekt.  We leren heel veel van elkaar, op een gezellige en constructieve manier. Omdat ik nog meer wilde leren, ben ik in gesprek gegaan met de bedrijfsleider. Nu ben ik gestart met een mbo BBL niveau 2 ‘Elektrotechniek’ opleiding. Ik ben volop bezig met werken én leren en dat bevalt me goed.”

Tom - monteur

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.