Samen op zoek naar de beste energieoplossing

Ontwerp
& advies

Wij maken betrouwbare energiesystemen

Realisatie

Onderhouden, beheren en verbeteren

Onderhoud & 
monitoring

Exploitant met een leveringsvergunning warmte

Energie 
leveren

Ontwerp & Advies

Wij verzorgen het ontwerp van duurzame energievoorzieningen: we denken mee in de initiatieffase, maken een installatieconcept en voorontwerp, maken een definitief ontwerp en de detailengineering. Desgewenst volledig uitgewerkt in BIM. Onze adviseurs schuiven in een zo vroeg mogelijk stadium bij jou aan tafel om met de andere bouwpartners tot het beste ontwerp te komen. Samen zoeken we een optimum tussen investering, onderhoudskosten, energiekosten, wet- en regelgeving en een eventuele bijdrage aansluitkosten.

Voor plannen voor een duurzaam energieproject met warmte-koudeopslag (wko) en/of aquathermie maken wij een Quick Scan. Dit doen we om te kijken of de bodem en het water ter plaatse geschikt is voor jouw project.

Realisatie

Natuurlijk installeren wij jouw energiesysteem binnen tijd, budget en met de grootste zorg. Of het nu gaat om warmte-koudeopslag, warmtepompen, oppervlaktewatersystemen, regeneratie of zonnecollectoren, bij ons krijg je een systeem op maat.

Duurzaam Opgewekt heeft als een van de weinige in Nederland kennis en ervaring met zowel het ondergrondse als bovengrondse deel van de wko-installatie. Hiervoor hebben we certificering BRL 11000 en BRL 6000-21 in huis. Ook kunnen we de distributieleidingen, afgiftesets, individuele warmtepompen, vloerverwarming en klimaatplafonds.

Na montage gaan wij in bedrijf stellen, controleren we de kritische onderdelen en testen we de installatie uitvoerig. We streven naar een restpuntloze oplevering!

Onderhoud & Monitoring

Maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid en dat tegen zo laag mogelijke kosten. Hier zorgen wij voor met goed onderhoud, monitoring en beheer. Voor storingen of vragen zijn wij altijd te bereiken via onze klantenservice. Voor acute storingen zijn we zelfs 24/7 telefonisch bereikbaar.

Ook na de oplevering blijven wij graag jouw installatie in de gaten houden. Wij gaan altijd op zoek naar technische verbeteringen. Gevraag én ongevraagd.

Installaties monitoren wij op afstand en op locatie. Wij analyseren data, zorgen voor begrijpelijke rapportages en komen met verbetervoorstellen. Wij zorgen ervoor dat de installatie doet wat hij moet doen. Maar liever nog beter dan dat!

Energie leveren

We zijn als exploitant verbonden aan duurzame gebouwen of wijken en onderhouden het totale, collectieve energiesysteem. We voldoen aan de Warmtewet en hebben een leveringsvergunning voor warmte.

Heldere communicatie is voor ons vanzelfsprekend, want duurzame energie moet toegankelijk zijn voor iedereen! We geven onze afnemers uitleg over de installatie, houden ze op de hoogte van gepland onderhoud en zijn transparant over onze tarieven. Storingen lossen we zo snel mogelijk op. Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en bezorgen.

Warmtewet

Duurzaam Opgewekt heeft de vereiste organisatorische, financiële en technische kwaliteiten om warmte aan consumenten te mogen leveren.

De voordelen als je Duurzaam Opgewerkt inschakelt voor hulp bij de Warmtewet:

  • Ontzorgen bij wet-en regelgeving.
  • Integer handelen.
  • Beheersing van jouw bedrijfsprocessen (waaronder risicobeheersing).
  • Controle technische functiescheiding.
  • Controle op informatie; verbandscontrole, capaciteit en levering en registers.
  • Beveiliging.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.