Terugblik officiële lancering 'het nieuwe Duurzaam Opgewekt'

“Open Dag Duurzaam Opgewekt.”

 

14 mei 2023 – Een terugblik naar onze Open Dag! Op deze dag lanceerde we officieel ons nieuwe merk, te midden van onze dierbare familie, vrienden en relaties. Het was een fantastische, zonovergoten middag met een presentatie, rondleiding en een borrel voor jong & oud.  Onderaan het bericht kan je foto's bekijken van de lancering. 

Lancering nieuwe merk

De directie trapte de middag af; Tom Nak nam ons in zijn verhaal mee naar het begin van Duurzaam Opgewekt, Peter van den Bogaard vertelde over de ommezwaai naar energiebedrijf en Bob Bloemers introduceerde het nieuwe Duurzaam Opgewekt. Naast het nieuwe logo, werd ook de nieuwe bedrijfskleding, website en wagenpark gepresenteerd. 


Nieuwe huisvesting

Sinds december 2022 heeft Duurzaam Opgewekt zijn huisvesting uitgebreid met een extra kantoorverdieping, een werkplaats, een entree en een bedrijfskantine. Tijdens de Open Dag kon iederen zelf een rondleiding door het pand doen, waarbij onder andere de themakamers voor het eerst te zien waren. De themakamers zijn vergaderruimtes in stijl van een aantal van onze projecten: The Minister, Nike, Nieuw Bergen en Paleiskwartier.

Op iedere afdeling was er wel wat te zien. Bij Ontwikkeling werd het hele traject uitgelegd aan de hand van een heldere video. Bij Realisatie kon je door 3D-modellen van verschillende projecten heengaan. Buiten stond een boorwagen. Op de afdeling Exploitatie kon je statistieken inzien van onze klantenservice. Ook stonden er afleversets en een warmtepomp. 

Wil je ook een keer een kijkje komen nemen bij het vernieuwde Duurzaam Opgewekt? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie of een lunch in ons Grand Café! Voor meer informatie kan je contract opnemen via info@duurzaamopgewekt.nl. 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.