Duurzaam wonen in Paleiskwartier Noord Den Bosch

Opdrachtgever: CWP, Coöperatie Wijkbelangen Paleiskwartier

Startdatum: juli 2020

Einddatum: juli 2040

Dienstverlening: exploitatie

Techniek: warmte-koudeopslag & energie uit oppervlaktewater 

Ruim 900 woningen en een aantal bedrijven in het Paleiskwartier-Noord gaan met de overname door Duurzaam Opgewekt over tot verdere verduurzaming van hun energiesystemen. Duurzaam Opgewekt heeft per 1 juli 2020 de warmte-koudeopslagsystemen van Ennatuurlijk overgenomen. Duurzaam Opgewekt is door Coöperatie Wijkbelangen Paleiskwartier in 2019 uit een aanbestedingsprocedure geselecteerd als nieuwe energie-exploitant voor het Paleiskwartier-Noord, voor de komende 20 jaar.

Door het toepassen van innovaties en optimalisaties in de huidige installaties, is er de afgelopen jaren gewerkt aan verduurzaming van de energiesystemen. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op het revitaliseren van de technische ruimtes met de warmtepompen, vernieuwing van de regeltechniek en verbetering van de afleversets.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.