FD Gazelle 2023 voor Duurzaam Opgewekt

FD Gazelle 2023 voor Duurzaam Opgewekt

 

23 november 2023 – Geldermalsen

Ook dit jaar behoort Duurzaam Opgewekt tot één van de snelst groeiende bedrijven. En dat is beloond met een FD Gazelle Award! Wij zijn bijzonder trots dat we ons – voor de derde keer – ‘FD Gazelle’ mogen noemen in de regio Oost, categorie middel. Dit is zonder de groei van de recente overname van evoyo.

 

Criterium

De FD Gazellen Awards worden door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om hiervoor in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Ook de groei in medewerkers en winstgevendheid worden meegenomen. In 2019 nam Duurzaam Opgewekt zijn eerste FD Gazelle in ontvangst en in 2020 de tweede.

Groei

Waar onze groei vandaan komt? In 2017 breidt Duurzaam Opgewekt zijn dienstverlening uit met een onderhoudsafdeling. In dit bedrijfsonderdeel professionaliseren wij het onderhoud en richten ons op nieuwe contractvormen zoals; prestatiecontracten, conditiegestuurd onderhoud en technische instandhouding. In 2018 gaan we een stap verder. Het eerste exploitatieproject, De Mossen in Houten, wordt van Eneco overgenomen. De jaren daarna groeit het energiebedrijf verder door met exploitatieprojecten als het Paleiskwartier in Den Bosch, CrossOver op de ZuidAs in Amsterdam en The Minister is Rijswijk.  

Maar het allerbelangrijkste… deze prijs danken wij vooral aan ons team gedreven aanpakkers, die ook het afgelopen jaar weer ongelooflijk hard hebben gewerkt.


 

Over Duurzaam Opgewekt

Duurzaam Opgewekt is energieleverancier van positieve energie. Dat is duurzame energie, lokaal opgewekt uit de bodem. Duurzaam Opgewekt is niet zomaar een energieleverancier. Ze ontwerpen, bouwen én exploiteren energiesystemen. Vanuit hun vestigingen in Geldermalsen en Amsterdam werken ze aan één doel: Nederland verder verduurzamen. Zo gaan ze samen van een grijze naar een groene wereld. Als je daar geen energie van krijgt!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.